Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Czyli żremy ciastko, a post o gentleman's agreement pisałeś na kacu. Ok.
Tara, nie wymiękaj. Zbierajcie ekipę i widzimy sie pojutrze (prawie) nad morzem
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
ch...FFG... jasna, ze smutkiem muszę donieś, iż delegacja stołeczna chwieje się w posadach.Niby mamy już rezerwacje hotelu i wszystko przygotowane, ale....... ja właśnie zdycham, Staziemu praca zagraża, a czy pozostała dwójka się zdecyduje to jeszcze nie wiem.Może jutro będzie lepiej, ale dziś słabo to wygląda. ;(
Jaja sobie robicie?
panowie, piwo czeka.
zagrajmy to WC w Bydzi będzie wszystkim bliżej ;-)
Cytat: jabbas w 2012-09-26, 16:12zagrajmy to WC w Bydzi będzie wszystkim bliżej ;-)Pomimo, że i tak nie będę mógł się pojawić w ten weekend na żadnym turnieju to dla mnie Bydzia znajduje się jeszcze we w miarę rozsądnej odległości od wa-wy. Można po prostu wstać rano i dotrzeć bez specjalnej spinki na g.11-tą (co zrobiłem 2 lata temu w wakacje wpadając samojeden do Jabbasa na pre jakiegoś dodatku, którego już nawet nie pamiętam). Natomiast Szczecin to już koniec świata . Warto by w przyszłości organizować ważniejsze turnieje gdzieś bliżej geograficznego środka Polski tak aby wszyscy mieli mniej więcej podobną odległość do przebycia. Nie chodzi mi o to żeby wszystko działo się w Warszawie ale do Szczecina po prostu wszyscy mają daleko (pomijając sam Szczecin).No to się wyżaliłem . Pozdrowienia dla wszystkich uczestników i dobrej zabawy życzę.