Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Jesli chodzi o decyzje Santosa to wybral, ze Isawa Shunsuko pozna altimejt fejt Asako Baireia. Hail to the Champion
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Dziękuję organizatorom za super imprezęPrzeciwników przepraszam za granie światłem, no ale u nas mam bana na granie tym dekiem a gdzieś trzeba poćwiczyć przed Barceloną, spis deka dam po Barcelonie jak zmienię kilka kart ( głupie erraty )... no i duże Buuuuuu dla remontu obwodnicy Berlina.
Saga of Heroes:Five cards off my list for any winner choosing Hida Benjiro, Kakita Kensho-In, Tamori Wotan, Mirumoto Hojatsu, Asako Bairei [Won by Łukasz Kowalczyk], Isawa Ochiai, Shiba Ikuko, Yogo Rieko, Moto Yuudai, Moto Jin-Sahn, Kayomasa, or Tamago as the relic heroes. This one I will honor as long as my stock holds out.
Impra jak zawsze git, troche za krotko.
Gratki dla Santa i Opeta za pokonanie Walca.
Cytat: Klepek w 2012-10-01, 13:03Gratki dla Santa i Opeta za pokonanie Walca.Z tego co mi wiadomo to Santos nie wygrał z Walcem W swissie Walec z nim wygrał, a w topach nie grali ze sobą
dzieki Aga za zdjecia. bedzie kolejna pamiatka po dobrym turnieju