Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Sprawdze czy uda mi sie zalatwic nocleg na te dwa dni. Jesli mi sie uda to jest szansa ze przyjade, dostane lomot i sie calkowicie zniechece do gry
Każdy kiedyś etap łomotu przechodził
Oł Man... Nic tak nie zachęca do gry jak dostanie DOBREGO łomotu w doborowym towarzystwie. Każdy kiedyś etap łomotu przechodził
Cytat: Jar Jar w 2012-11-06, 16:11Oł Man... Nic tak nie zachęca do gry jak dostanie DOBREGO łomotu w doborowym towarzystwie. Każdy kiedyś etap łomotu przechodził Dobra, dobra Jest pewna szansa ze pojawie sie jako zagubiona dusza na sobotnim masterze. Prosze o info dla calkowicie poczatkujacej osoby co ja musze miec poza 60,00 zl i deckiem. Spis talii? Karty w koszulkach? Zetony? Znaczniki?Czy beda jacys sedziowie na sali ktorzy beda wstanie w razie czego wyjasnic mi jakas zasade ktora objawi mi sie jako nowosc? Nie chcialbym zeby mnie kazdy przeciwnik byl wstanie robic w konia na zasadach, a pewne rzeczy bedac samoukiem moglem poznac blednie :/
W piątek idę tam się nawtykać żarciem, bo będę szedł po druczki do zamawiania.To wam powiem, czy się nawtykałem.
Cytat: Chmielu w 2012-11-08, 16:17W piątek idę tam się nawtykać żarciem, bo będę szedł po druczki do zamawiania.To wam powiem, czy się nawtykałem.Zrób foto zamieszczając coś umożliwiającego porównanie rozmiaru. Np. kartę do legendy. Ja mam duży żołądek i interesuje mnie nie tylko smak, ale i objętość żarcia.
Czekam na zdjęcie klocka.