Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Zasugerowano mi również Baysuhi Saya'e. Niby skorpion i postacią smoczą nigdy nie była ale została w storylinie Kitsuki
The winner of each tournament in this series may select a list of three living, non-unique personalities who are no longer tournament legal in the L5R CCG tournament environment.
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
ale doszukalem sie jednego minusa - chlopaki, zeby lodu nie bylo... no prosze was...
To my tu kurde dłubiemy turniej na miarę europejskiej stolicy kultury, a wy pomimo to dalej lżycie nasze piękne miasto, takemi słabemi i ogranemi epitety.
Deck lista nie jest żadnym sekretem, wrzuć wszystko co daje obronę bez presencu lub robi honor, mniej więcej.Ze storyline prizem mam pewien kłopot. Konkretnie chodzi o wymaganie, że postacie mają być żywe i nie grające w tej edycji. Istnieje jakaś księga nekrologów, żebym mógł zobaczyć, które smoki przetrwały War of Destroyers? Również jak ktoś ma jakąś ciekawą propozycję postaci to z chęcią wysłucham, jakiego smoka chcielibyście zobaczyć na emeryturze w broterhoodzie? Choć tak naprawdę to powinienem wybrać jakiś holding XD
jestem za cyckami. jak nie cycki to Fusami.
Ogólnie zdam sie na coebie ale chyba stawiał bym na Wotana.A Hojatsu to jak ja wygram kiedys turniej to wybiore ;p (oby jeszcze zył )