Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Eeech...i już się nie mogłem doczekać na myśl o tej 2-dniowej libacji
Wbrew pozorom zleci jak z bicza czasnął.Z mojej perspektywy to już za momencik, już za chwileczkę, a jeszcze tyle nieogarniętego
Szczecin, Gliwice, Bielsko może w jednym miejscu byśmy się ulokowali ?Przyjazd w piątek... wyjazd w niedziele... to będzie udana impreza
Troche slabo;)To juz wole hotel z smrodem kupy
Chmielu-sprobuj ponegocjowac jeszcze. po prawdzie pewnie wszyscy przyjezdni beda sie dekowac w tej samej norce, wiec lepsza oferta bedzie rownoznaczna z wynajmem.
Cytat: quas w 2012-10-05, 14:34Chmielu-sprobuj ponegocjowac jeszcze. po prawdzie pewnie wszyscy przyjezdni beda sie dekowac w tej samej norce, wiec lepsza oferta bedzie rownoznaczna z wynajmem.W trakcie negocjacji kluczowym problemem jest zawsze skala.Tym niemniej jestem mądrzejszy do doznania zeszłoroczne i wiem na co stać polskie środowisko.Na pewno temat zagaję.
No ale tam drogę już jakby znacie i wiecie jak to wygląda.
Cytat: Chmielu w 2012-10-05, 16:19No ale tam drogę już jakby znacie i wiecie jak to wygląda.Nie wszyscy Można jakieś namiary?
hostelik byl zajebisty, jebalo troche szczurem, ale szlo wytrzymac. no i nikt nie marudzil ze jestesmy glosno czy cos takiego