Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Panowie nie wydziwiajmy, to ze ktos daje PLNy od tak dla zwyciezcy to tylko powinnismy sie cieszyc.Graty dla Jabby ze udalo sie dodatkowa nagrode do LV15 zalatwic.
są 3 źródła nagród1. AEG (będzie dla TOP 4 i dla wszystkich) min dla top 4 sety rarów z SoD2. Wpisowe (tutaj topy i inne atrakcje)3. Centrostal-Kujawy.pl - idea była simple - sponsorują zwycięzcę 4 cyfrową sumą (aby wyglądało sensownie)Please jak zaczniemy dyskusję o każdym elemencie to będziemy debatować do kolejnej edycji.Jak pisałem jest to SPONSORSKI GRATIS w konkretnym celu i idei,postarajcie się ucieszyć, bo jak ktokowiek zobaczy, że sponsoring to jedynie problemi narzekanieto do końca świata będzie gra o przeterminowaną promkę;-)
Angielska wersja annoucementu i rozpropagowanie jej w okolicach (...kk kkk.... Kempyyyy?)
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Czy SoD będzie legalny?
Jako ze nie chce mi sie czytac to poprostu spytam - turniej jest planowany na 2 dni czy jako 2 turnieje w 2 kolejnych dniach?
Cytat: Bayushi Shinzo w 2012-10-01, 06:02Jako ze nie chce mi sie czytac to poprostu spytam - turniej jest planowany na 2 dni czy jako 2 turnieje w 2 kolejnych dniach?Generalna idea jest taka, że dwa turnieje w dwóch dniach. Jedyną niewiadomą jest to, czy Top4 zechce dograć do końca w sobotę, czy przełożyć to na niedzielę. W niedzielę może być przyjemniej, spokojniej i luźniej, a to może się okazać bardzo ważne z uwagi na stawkę. Domęczenie się zaś w sobotę może być o tyle miłe, że będzie czas wziąć udział w pełnym wymiarze w turnieju 10-tego levelu.Decyzję podejmiemy wspólnie z osobami z Top4.
Czyli 10.11.2012 bedzie 15 poziom a 11.11.2012 10? Dobrze kombinuje?