Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Czy SoD będzie legalny?
Cytat: Paku w 2012-10-01, 08:07Czy SoD będzie legalny?Nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie. Ponadto dodam swoje - czy SummerCon promo pack będzie legalny?
Cytat: I'atz'ek w 2012-10-26, 20:48Cytat: Paku w 2012-10-01, 08:07Czy SoD będzie legalny?Nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie. Ponadto dodam swoje - czy SummerCon promo pack będzie legalny?Po co? Oficjalnie nawet SoD nie będzie legalny. Zostańmy przy SoD tylko - sam ledwie zagrałem parę gier z dodatkiem i znajdą się tacy, którzy jeszcze kart wszystkich nie mają a tu już pojawia się presja na popieprzone promki z packa.
presja na popieprzone promki z packa.
To może ktoś by ogłosił oficjalnie, czy z promkami czy bez? To trochę zmienia pulę decków do testowania. A Temat legalności w Bydzi był poruszany jeszcze w Szczecinie ... i jakoś cicho.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Na promkach Conowych jest data legalizacji 1szy grudnia wiec temat pozamiatany.
Kilka kart z summerpacka wywraca meta-game bardziej niz caly SOD jak dla mnie.Dlatego stanowcze nie.Nie wiem czy Wy tez odnosicie takie wrazenie, ale mam wrazenie ze Bydgoszcz to ostatni turniej w tej edycji, gdzie bedzie szansa zagrac normalnym deckiem i cos ugrac.Po 1 grudnia bedzie jeszcze wiecej blitzow niz teraz, a gra bedzie jeszcze szybsza jakby teraz byla wolna;) Ciekaw ile normalnych militarek sie ostanie?Moze lion paragon i jakies semi-blitze , normalnych militarkom nie wroze przyszlosci;)
a tak przy o kazji nie mówie że jestem za czy przeciw ale jakich kart sie tak boicie w tych promkach ? bo ja tam nie widze gamebrakerów?
Czy ja wiem, teraz po sodzie moga sie pojawic blitze i pseudo-blitze na taktykach/paragonach i z terenow tylko flooded pass bedzie cos robil;PEmbracing battle i military promotion olewa tereny, mete antyblitzowa itp itd;)