Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
boże nie pitol takich bzdurjak ktoś zadeklarował się że gra w tą grę ( a wykupienie assembly jest dla mnie taka deklaracją) no znaczy że mu zależy na tej grze
To, że ktoś wykupił IA wcale nie oznacza, że musi jeździć na turnieje. Wcale też nie oznacza, że mu na grze zależy, skąd taki wniosek? Może zależy komuś na promkach, kartach za koku i tym żeby sklep miał wyższy lvl bo to oznacza więcej promek. A może ktoś wkupił IA bo go koledzy przekonali ?
Cytat: Walec w 2012-12-04, 14:29boże nie pitol takich bzdur...... Jakbym z turniejami nie był zaznajomiony i zobaczył bym, że przyjeżdża do mnie gościu na turniej, na którym się upija tak, że atmosfera robi się mało zabawna do tego jeszcze bezczelnie oszukuje innych graczy, zastanowił bym się mocno czy wybrać się z rewizytą.
boże nie pitol takich bzdur...
jest jeszcze inne zycie poza legenda:)
Mirumo, Walec, dowody na stół albo ... Zarzut oszukiwania to nie jest argument do dyskusji tylko temat na osobny wątek (piętnować). Oszczerstwo oszukiwania jako argument w dyskusji - tego nie będę nawet komentował. Więc?
Prawie każdy z was mówi coś sensownego. Jednocześnie nie oczekuję wielkich zmian w środowisku, może poza frekwencją w Bielsku.
a po takich tekstach, to mam ochote poszukac innych gier (ale nie zrobie tego, bo czasem fajnie powkurwiac Walca)
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
...A tak na poważnie, to ostatnio nie ma zbytniego zapału do grania w Legendę w Bielsku, co zresztą najlepiej mogą ocenić Panowie (no i oczywiście Pani z Jaworzna, chociażby po ostatnim turnieju, na którym na 10 osób 6 to byli przyjezdni (a jeśli liczyć, że ja z Tychów a Piotrek z Cieszyna to ....