Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
... Poprostu juz nie wiem jak zaktywizowac tak wielka grupe graczy jaką jest bielsko skupione wokół Gnoma, gdyż chcialibyśmy robić wiecej wiekszych turnieji wiecej storylinów ale do tego potrzebna jest stabilna wmiare duża liczba osób pojawiających sie na turniejach, powiedzcie mi jak to uczynić??? ...
Cytat: Walec w 2012-12-04, 18:51... Poprostu juz nie wiem jak zaktywizowac tak wielka grupe graczy jaką jest bielsko skupione wokół Gnoma, gdyż chcialibyśmy robić wiecej wiekszych turnieji wiecej storylinów ale do tego potrzebna jest stabilna wmiare duża liczba osób pojawiających sie na turniejach, powiedzcie mi jak to uczynić??? ...Może to tylko mój punkt widzenia, ale deklaracja "nie jeździmy do Bielska na turnieje" w tym nie pomoże...
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
uuuu.....jeeeeeeeee - wlasnie wpadlem do domu i mi sie kumpel dobija, ze jest zajebisty flejm... o kurde, rzeczywiscie ma racje, wiec ja sie chetnie dolacze... a swoja droga czemu nie jestem zaskoczony, ze to Walec bral udzial przy rozniecaniu ognia?hmm... zaczne od tego, ze mam 2 prenumeraty IA, wiec na turniejach powiniennem bywac regularnie... ba, to powinien byc moj obowiazek niemalze.Niestety, nie bywam... bo jakos na te dwie prenumaraty musze zarobic, praca praktycznie na 2 etaty, w nocy jeszcze prowadze swoja mala firme... a i jeszcze jest rodzina i pies... i jakies inne hobby, wiec jesli mi Walec dodasz w roku 10 dni, to ja sie zobowiazuje poswiecic, je tylko i wylacznie na jezdzenie na turnieje... a sorki, jestem jeszcze tzw. casual plajer i mi sie zwyczajnie dupska do Gliwic nie chcialo ruszyc, bo bylem zmeczony po robocie i droga jest delikatnie mowiac ch**wa - regularne wyjazdy do centrum onkologii na szkolenia tylko otwierdzaja moja opinie i znajde mase osob, ktora moze to potwierdzic, wiec NIE, NIE bede sie tlukl, jak chce zwyczajnie odpoczac a 3 tygodnie wczesniej sie zajebiscie bawilem na lv. 15... a i ze wzgledu na dyzur lubej nie mial kto psa pilnowac (a jej zaklad jakos nie uwzglednil turnieju w swoim grafiku i mieli ostry a nie tepy dyzur - szejm on them!)Lepiej sie cziesz, ze bylo tyle osob, bo jak zaczniesz wyliczac ile nie przyjechalo, to nastepnym razem bedziesz wyliczal dluzej, a w koncu nie dostaniesz turnieju - nei tedy droga.Grasz na poziomie pro - no zajebiscie, ale k*wa szanuj graczy. ktorzy pykaja raz na jakis czasI nie, nie jestem fanem L5R - chociaz przewinalem sie przez 2-3 edycje, po prostu lubie sie spotkac z ludzmi i popykac - jak mam czas to przyjade, ale z reguly nie mam - a po takich tekstach, to mam ochote poszukac innych gier (ale nie zrobie tego, bo czasem fajnie powkurwiac Walca)
Wszyscy chcemy aby byly organizowane Koteie i Mistrzostwa Europy oraz inne rankingowe turnieje ale wszystko wiaze sie z kosztami. Jak TO ma je oszacowac jezeli nawet nie wiadomo ile osob tam gra, ile jezdzi na turnieje itd.Brak przeplywu takich informacji z Bielskiego rejonu i checi integracji z reszto-polskim legendowym srodowiskiem graczy jest trudny od bardzo dawna (sprawa osobnego forum itd itp).