Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Jaki koszt by był, jeżeli około 50 pln, to należny się zastanowić jak zorganizować turniej z TSE.Bo dwa turnieje po 50 pln w warszawie w ciągu jednego miesiąca mogą spowodować sporą absencję graczy
Ja poczekam na całą listę kart, na razie zdecydowanie wolałbym TSE.Nawet jeśli turniej miałby mnie kosztować 80 zł.
Ale czy nasz Stronghold przewiduje napływ świeżej krwi do Legendy?
Ja bym to widział tak, że przed Świętami Graal się stara sprzedać jak najwięcej H&T, zapraszając jednocześnie świeżaków na turniej w styczniu. Tam przyjdzie parę osób znających Legendę aby sędziować/uczyć i wszyscy wychodzą zadowoleni.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2012-12-10, 17:44Ja poczekam na całą listę kart, na razie zdecydowanie wolałbym TSE.Nawet jeśli turniej miałby mnie kosztować 80 zł. No to ładnie, a w wątku o TSE wciąż się nie zgłosiłeś Dlatego mamy tak mało osób - mam nadzieję, że razem z Tobą przyjdzie też elendil, Zawisza, Magda, Henit... i tak dalej, i tak dalej
Trudno wyczuć, co przewiduje nasz stronghold, bo muszę z niekłamanym smutkiem stwierdzić, że ostatnio zaskoczyliśmy go tematem H&T
Cytat: Zapasnik w 2012-12-10, 23:49Trudno wyczuć, co przewiduje nasz stronghold, bo muszę z niekłamanym smutkiem stwierdzić, że ostatnio zaskoczyliśmy go tematem H&TZapaśnik, a czy jest wreszcie ktoś odpowiedzialny za L5R w Graalu ?
Jeśli dobrze rozumiem ogólny opis, to na tym turnieju nie trzeba grać przygotowanym deckiem - można go zmodyfikować o karty znajdujące się w obu taliach.
Only the cards contained in Honor & Treachery are legal for this GST. No other cards may be used.
Cytat: kempy w 2012-12-15, 17:41Jeśli dobrze rozumiem ogólny opis, to na tym turnieju nie trzeba grać przygotowanym deckiem - można go zmodyfikować o karty znajdujące się w obu taliach.Cytat: http://www.l5r.com/2012/11/29/honor-and-treachery-focus-global-storyline-release-event/Only the cards contained in Honor & Treachery are legal for this GST. No other cards may be used.
Miałem na myśli to, że można swobodnie dysponować kartami z obu decków i np. przełozyć karty z talii skorpiona do feniksa i na odwrót.