Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
http://kobuneport.com/Kobune/viewtopic.php?f=9&t=1220Chciałem tylko przypomnieć, że turniej odbędzie się już za dwa tygodnie. TA będzie legalne i co dla nas najważniejsze - wszystkie decklisty mają zostać udostępnione. O ile frekwencja dopisze, to będziemy mieć już wstępny obraz metagame na początku sezonu.
Jeee , dwa żurki trzymam kciuki za KoXP A to jest z legalnym TA czy bez ?
split? Co to, kur...de, jakiś medżik?
bo to pierwszy raz kiedy nagrody "sie podzielily"??
Cytat: Zapasnik w 2013-02-24, 10:59split? Co to, kur...de, jakiś medżik?A jak kolesie byli z tej samej plejgrupy? No niby mogli by to grać, ale wcale im się nie dziwię. Turniej trwał 5 rund swissa po 1.5h + T8 + T4. Są granice. Nawet w Polsce finały potrafią być męczące.
Hehe To był trzeci dzień 'ciężkich zmagań' W tym roku 'Wakacje w siodle' planujemy na połowę lipca (w tym samym miejscu) - serdecznie zapraszamy.
Cytat: quas w 2013-02-24, 11:13bo to pierwszy raz kiedy nagrody "sie podzielily"??No w sumie nagród nikt im nie zabroni podzielić, rozdać, sprzedać, jak będą chcieli to i tak to zrobią.Ale chodzi o samą grę - turniej bez zwycięzcy jakoś nie wygląda (a wtedy okazałoby się, że i kesz prajz ostałaby się w całości... )
Cytat: Zapasnik w 2013-02-24, 11:17Cytat: quas w 2013-02-24, 11:13bo to pierwszy raz kiedy nagrody "sie podzielily"??No w sumie nagród nikt im nie zabroni podzielić, rozdać, sprzedać, jak będą chcieli to i tak to zrobią.Ale chodzi o samą grę - turniej bez zwycięzcy jakoś nie wygląda (a wtedy okazałoby się, że i kesz prajz ostałaby się w całości... )Wiesz co Zapas, jak po 8 godzinach turnieju masz zagrać z Ziutkiem z którym robiliście trzy dni testów to... żaden "kesz prajz" Ciebie do tego nie zmusi. Masz to w nosie i już.
dla mnie turniej wygral LoDD, jakos tak czesciej pojedynki honor-dyshonor wygrywa ten drugi
Cytat: quas w 2013-02-24, 12:37dla mnie turniej wygral LoDD, jakos tak czesciej pojedynki honor-dyshonor wygrywa ten drugiZgadzam się w pełni, ale tak być musiało. W sytuacji gdy DT wymyślił, że honorówka ma wygrać z dyshonorem poprzez ataki.Jakoś nikt nie wpadł na pomysł, że o ile oba decki posiadają karty defensywne, o tyle tych do ataku nie mają zbyt wielu.