Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Głosów w sumie: 10
Głosowanie skończone: 2013-03-02, 15:03
Warto zastanowić się jakie zmiany wprowadzić w tym formacie w przyszłości. Proszę o jakieś propozycje np.- wprowadzenie ban listy lub watch listy (propozycje) - jestem za, propozycje na bany juz podalem- redukcja do 4/5 (oldschool) - nie ma sensu chyba- zakaz rozwiązywania patów rzutem kostką - obojetne mi- kazda karta jest traktowana jako 'printed Unique' - stanowcze Nie, znowu decki na eventach beda wygrywac wszystko...Forging musi byc conajmniej w 2 w sztukach- ban za spoilowanie na kanale otwartym (forum, chat) - ok, ale w 4/6 najfajniejsza jest rozkminka i otoczka, a nie granie;P- alternatywne bazy kart np. bushi lub legacy - moze byc, ale mi sie nie bedzie chcialo przegladac wszystkiego co do tej pory wyszlo:P- zredukowane warunki zwycięstwa (propozycje) - co najwyzej dla ringow, dyshonor tego nie potrzebuje bo dyshonoruje bez postaci, nad honorowka bym sie zastanowil-
Warto zastanowić się jakie zmiany wprowadzić w tym formacie w przyszłości. Proszę o jakieś propozycje np.- wprowadzenie ban listy lub watch listy (propozycje) - za: popieram propozycje klepka- redukcja do 4/5 (oldschool) - nie: w EE powinno się grać 4/6 - zakaz rozwiązywania patów rzutem kostką - jak dla mnie pat to double loss- kazda karta jest traktowana jako 'printed Unique' - nie- ban za spoilowanie na kanale otwartym (forum, chat) - jak już zacznie się turniej to większa część aktywności to było właśnie rozmawianie na forum - najlepsza część - alternatywne bazy kart np. bushi lub legacy - na pewno nie legacy - image packi bym rok ściągał ;P- zredukowane warunki zwycięstwa (propozycje) - boję się, że jak zredukujemy ringi do 3 to pojawi się jakieś wypaczone combo do ich zagrania w 1 turze: nie wiem jak ale boję się tego -
Polowa deckow to było praktycznie to samo: abandoning suspicious,stad już w. Trakcie turnieju ludzie mowili o banliscie,bo nie chcialo im się grac to samo vs to samo. Mozemy nie banowac i zmienic nazwe formatu na 4/3 bo fate kazdego decku z postacia zaczniesz od 2 forging + jedno wracanie postaci z discarda.p.s Quasu masz czas na liczenie i pisanie posTow na ccg,a nie masz na partie online,post na ccg czasowo zajmuje tyle co partia w turnieju albo dwie:p