Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Z Krakowa na pewno bede ja(aczkolwiek powinna sie zebrac wieksza grupa) akurat turniej jest 3 tygodnie po moim egzaminie to moze uda sie jakis fajny deck wymyslic, ktory nie jest honorowka:) Naklaniam rowniez panicza Pinkola i Kluskoslawa, w przypadku tego drugiego szanse sa marne, ale Pinkol wyrazal wstepnie chec, jak mu sie zlozy deck na wygrywanie, takze trzeba bedzie zalatwic Gempuku starter dla Mantisa, zeby KL dorwac;)Jak zawsze bedzie sie pewnie dzialo, wiec naklaniam wszystkich do pojawienia sie;)Niech moc Ozon-u bedzie z nami.
Wrocław chyba się tłumnie nie stawi. Na tę chwilę jestem jedyny, który może, a i tak ciężko mi zebrać siły by grać cranem... Może ja jestem zwyczajnie kiepskim graczem, ale próbuję i próbuję - to se nie da
Cytat: Chord w 2013-02-28, 00:43Wrocław chyba się tłumnie nie stawi. Na tę chwilę jestem jedyny, który może, a i tak ciężko mi zebrać siły by grać cranem... Może ja jestem zwyczajnie kiepskim graczem, ale próbuję i próbuję - to se nie da JEK exp?
Ej, umowmy sie i niech kazdy przyjedzie z identycznym KL. Wtedy wygra najlepszy a nie jego deck.
Przesadzacie z tym mantisem, jest bardzo dobry, ale ma ciezkie match-upy, ktore sa dosc topowe:Dobry szybki blitz to zjezdrza.Dobra szybka honorowka w stylu pedalskich ancestorow tez to zjezdrza;p
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Macie rację... beznadziejny deck. Nie składajcie go.