Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Tez jade w piatek wieczorem, planuje zabrac dziewczyne bo ponoc duzo atrakcji dla plci przeciwnej.Mirumo moze tez wezmiesz swoja? Maja byc jakies planszowki/spa i inne pierdoly, tak zeby laski mialy sie czym zajac i daly nam spokoj kiedy bedziemy pic i grac;P
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
nie po to sie jedzie na kotei z kolegami zeby tam swoje kobiety zabierac.
Zaiste tak było, inna sprawa, że skułem się wtedy okrutnie nawet jak na standard wyjazdu tylko z kolegami
Cytat: horror w 2013-04-19, 18:35nie po to sie jedzie na kotei z kolegami zeby tam swoje kobiety zabierac.A co ja mam powiedziec? :/
Cytat: JNQ w 2013-04-19, 19:45Cytat: horror w 2013-04-19, 18:35nie po to sie jedzie na kotei z kolegami zeby tam swoje kobiety zabierac.A co ja mam powiedziec? :/ty jestes chlubnym wyjatkiem majacym grajaca kobiete
Cytat: horror w 2013-04-20, 08:57Cytat: JNQ w 2013-04-19, 19:45Cytat: horror w 2013-04-19, 18:35nie po to sie jedzie na kotei z kolegami zeby tam swoje kobiety zabierac.A co ja mam powiedziec? :/ty jestes chlubnym wyjatkiem majacym grajaca kobiete Coś w tym jest i dozór jest żebym czasem nie przeholował