Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Wstępnie zgłasza się też Zawisza, wiec jakby co czwórka już by była
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-04-25, 07:50Wstępnie zgłasza się też Zawisza, wiec jakby co czwórka już by była Ja się zgłaszam-ale jak wrócimy w sobotę!
Topy na pewno nie. Na takim turnieju oznaczało by to, że wszyscy się irytują, czekając aż liderzy dokończą się zażynać.
Wedle wszelkich znaków na niebie i ziemi jednak uda mi się pojechać i zabrać 4 osoby. To kto chętny?
Cytat: Zapasnik w 2013-04-30, 11:14Wedle wszelkich znaków na niebie i ziemi jednak uda mi się pojechać i zabrać 4 osoby. To kto chętny?Wygląda na to, że ja i Zawi (jeśli wracamy w sobotę wieczorem)
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-04-30, 11:17Cytat: Zapasnik w 2013-04-30, 11:14Wedle wszelkich znaków na niebie i ziemi jednak uda mi się pojechać i zabrać 4 osoby. To kto chętny?Wygląda na to, że ja i Zawi (jeśli wracamy w sobotę wieczorem)Spoko, taki mam plan (wyjechać najpóźniej o 19-tej). Potwierdź u Staziego, czy jedzie, jeśli tak, to komplet jest
Potwierdzę jeszcze u Zawiego, ale jakby co to nie spodziewam się kłopotów z zastępstwem
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-04-30, 11:47Potwierdzę jeszcze u Zawiego, ale jakby co to nie spodziewam się kłopotów z zastępstwem Chyba czas, bym nabył dodatkowe siedzisko na tył, będą kolejne 2 miejsca i ekonomiczniejsze wyjazdy.