Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Martwi mnie mała ilość zgłoszeń, mam nadzieje, że na turnieju będzie nas spora grupa.
Pytanie jak to będzie z lokacją na turniej i ile wpisowe
Wpisowe: ok. 7-10 zł
"Około" nie jest definitywną odpowiedzią wydaje mi się. Zakładam więc że będzie to dycha. Co do lokalizacji to wczoraj jak wychodziłem z BC nie było jeszcze nic ustalone więc zobaczymy
Cytat: vonSchabov w 2013-05-03, 12:00"Około" nie jest definitywną odpowiedzią wydaje mi się. Zakładam więc że będzie to dycha. Co do lokalizacji to wczoraj jak wychodziłem z BC nie było jeszcze nic ustalone więc zobaczymyTo dobre założenie, biorąc pod uwagę kolejne totalne rozmontowanie Graala w temacie środowiska i L5R. Ich pracownik odpowiedzialny za Legendę i turnieje, z którym "dopinałem" sobotni turniej, już nie jest ich pracownikiem, o czym oczywiście nie omieszkał mi nader sprytnie zmilczeć. Nikt nie potrafił mi wczoraj powiedzieć, za ile dokładnie i gdzie gramy, nikt nie wiedział o sobotnim turnieju, w ogóle dziw, że ktoś tam był.Niemniej jednak warto jutro przyjść i zagrać, miejsce się znajdzie, boostery i BoG też.
Dla mnie oczywista staje się potrzeba kolejngo spotkania z szefostwem.Ustalenia co i jak, na jakich zasadach będziemy pracować, co z turniejami, co z promami.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-05-03, 12:51Dla mnie oczywista staje się potrzeba kolejngo spotkania z szefostwem.Ustalenia co i jak, na jakich zasadach będziemy pracować, co z turniejami, co z promami.Spotkanie do spotkania podobne, mam wrażenie, że odbijamy się od niewidzialnej ściany. Przychodzi ktoś ogarnięty, chwilę później wylatuje albo sam odchodzi, i zostajemy z ludźmi niezorientowanymi w temacie i mylącymi target MtG i nasz. Jak powiedział jednak Ryoga, póki co nie ma alternatywy.Postaram się być jutro wcześniej (ok. 10) i ogarnąć turniej, żeby, na przekór niebu i ziemi przebiegł normalnie.
Po prostu musimy sobie załaożyć, że sami dbamy o sprawy organizacyjne, a Graal jest dla nas "platformą współdziałania"