Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
A co?
Ponawiam pytanie Chmiela, wybierają się jacyś rysownicy na EC ?
Kto z naszych gra Lwem na EC? Sejmitar, Miłosz, Ampher? Czy to wszyscy?
Cytat: kempy w 2013-10-12, 18:31Kto z naszych gra Lwem na EC? Sejmitar, Miłosz, Ampher? Czy to wszyscy? mam zlozonego blitza i ancestorowale jakos od miesiaca ogrywam tylko madness
Cytat: mirumo w 2013-10-12, 08:34Ponawiam pytanie Chmiela, wybierają się jacyś rysownicy na EC ?owszem. bedziemy miec ich dwoch. jeden z duzym dorobkiem a drugi z nieduzym ale ogromnym potencjalem, ktorego prace bedzie mozna ogladac juz w nadchodzacym dodatku.
Cytat: horror w 2013-10-12, 19:55Cytat: mirumo w 2013-10-12, 08:34Ponawiam pytanie Chmiela, wybierają się jacyś rysownicy na EC ?owszem. bedziemy miec ich dwoch. jeden z duzym dorobkiem a drugi z nieduzym ale ogromnym potencjalem, ktorego prace bedzie mozna ogladac juz w nadchodzacym dodatku.A czy dało by się wcześniej ogłosić te nazwiska? Z chęcią zabrał bym jakieś karcioszki do podpisu ale nie będę całej kolekcji targał
Kempy jak bede mial chwile żeby ogarnac deckliste to moze zagram 1 qualify/turniej b oswieceniem,w obecnym buildzie lionow jest tam wiekszosc:)
Cytat: Klepek w 2013-10-13, 12:18Kempy jak bede mial chwile żeby ogarnac deckliste to moze zagram 1 qualify/turniej b oswieceniem,w obecnym buildzie lionow jest tam wiekszosc:)---Nie żeby mnie to dotyczyło ale mam dwa pytania:1) czy jest jakaś lista osób któe wchodzą do Main Event bez kwalifikacji (zwycięzcy Kotei etc.)?2) na rozpisce nie ma żadnego turnieju Mistrzów czy turnieju Draft, tak ma być?
Link do prac Alberto Taviry niezbyt dobrze pokazuje jego karty. Tzn pokazuje nie jego.
ponadto w niedziele gramy jeszcze ashigaru jako inny format.