Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
mam prosbe do przyjaciol z wawy zeby pomogli i podpowiedzieli co mozna wpisac w zakladke o warszawie - jakie lokalne turystyczne atrakcje polecacie.
czy jest jakas stricte warszawska wyszukiwarka hotelo/hosteli?
Mi sie zajebiscie podobalo Centrum Nauki Kopernika. Trzeba tylko miec szczescie z kolejka i miec w .... czasu. Najlepsze miejsce w Wawie jak dla mnie;PMuzeum Powstania tez w pytke.Z atrakcji standardowych to mi sie tylko Łazienki podobaly;PDobra jest tez Praga, bo jest niezly klimat i do tego lekka adrenalina, zeby kosa nie dostac ale ja lubie takie miejsca;pJa mam zajawke na opuszczone miejsca wiec spasil mi tez stary port barek rzecznych nie pamietam dokladnie w ktorym miejscu, gdzie 2 typki sobie mieszkaja w starych zdezelowanych lodkach, a wokol syf i klimat jak w opuszczonej stoczni w Gdyni;P
dobra. postaram sie zlozyc z tego jakas strone dot. atrakcji. prage sobie moze daruje a czy sa w okolicach miejsca gdzie odbywa sie turniej jakies inne hotele/hostele, ktore mozna zaproponowac przyjezdzajacym?czy klub paradoks (mysle o czwartku i jakims evencie) znajduje sie w jakies odleglej czesci warszawy?
To ile wychodzi nocka teraz?