Autor Wątek: Miasta w których gra się w L5R (i w których się nie gra, ale chcielibyście)  (Przeczytany 1597 razy)

vonSchabov

• Personality
  • Samurai
Warszawa twardo się trzyma. Wygląda na to, że grać bedą: Matsushiro, Stazi, Zawi, Magda, Oro, Mi$, Zielony, Assur, Ampher, Aoshi, Zapaśnik, Leduch. A i ponoć Hitomi, dr.Victor (Krzychu) oraz Masaya.

A Zapaśnik już sobie na stałe odpuścił? Myślałem że tylko jakąś czasową przerwę ma.

1. E Hitomi a ja to co?
2. Zapaśnik na razie wypadł z obiegu i nie wiadomo kiedy wróci

Hitomi Monroouke

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
  • Dragon Clan Mad Man
Warszawa twardo się trzyma. Wygląda na to, że grać bedą: Matsushiro, Stazi, Zawi, Magda, Oro, Mi$, Zielony, Assur, Ampher, Aoshi, Zapaśnik, Leduch. A i ponoć Hitomi, dr.Victor (Krzychu) oraz Masaya.

A Zapaśnik już sobie na stałe odpuścił? Myślałem że tylko jakąś czasową przerwę ma.

1. E Hitomi a ja to co?
2. Zapaśnik na razie wypadł z obiegu i nie wiadomo kiedy wróci

Ło la Boga, matuśku przenajświętsza, sorry! na śmierć zapomniałem  :o
Z Zapaśnikiem rozmawiałem i twierdził, że od nowego roku do nas wraca. Liczę na to ;)
Dochodzą mnie też słuchy, że może pojawić się kilka nowych (nie mylić z bladymi) twarzy.
Hitomi Monroouke
Dragon Clan Drunken Master ? Master of Blind

Misiek

• Crane Clan
  • blank Personality
  • *
  • Ogień !!!
Częstochowa reaktywuje się od edycji Ivory.

Ostatni zryw legendowy był pod koniec celestiala i trochę pograliśmy ale niestety.... sie posypało, lego coś tam pojeździł a tak to słabo.
Teraz zebrało się czterech starych graczy uczących sie za gnoja  na daimondzie i lotusie,  wraz z trzema legendarnymi nowymi graczami.

Odwiedziliśmy Gnoma zaopatrując się w karty z GoC i Aftermath  , żeby nie wchodzić goło w grę.

Planujemy raz na miesiąc podbić na jakiś turniej a i z czasem hostować , miejsce jest. (sprawdzane na innych kanciarkach no i piwo mają godne polecenia :) )

W mieście jest  BARD z którym będziemy rozmawiać w sprawie suportu lecz na tę chwile w GNOMIE robimy zakupy.

To tyle z mojej strony jeżeli ktoś jest z okolić i chciałby pograć to piszcie PW to na pewno się ustawimy :)
We live in a dark place The Temple of Falls God is madening

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
    • http://www.rpgi.fora.pl/
Częstochowa reaktywuje się od edycji Ivory.

??!
Ratling • Nonhuman • Tactician • Those Who Wait Tribe

Shaft

• Personality
Możliwe, że i w Przemyślu coś ruszy.
rzana's HunterZ Team Member

I'atz'ek

• Ratling Wanderer
  • temptation Personality
Możliwe, że i w Przemyślu coś ruszy.

WOW :P

Dajcie znac co tam u Was.
Squeek

Shaft

• Personality
No dziś z Popkornem będziemy obgadywać temat. Może się jeszcze kilku chętnych znajdzie. Trzymajcie kciuki.
rzana's HunterZ Team Member

Shiba Qwal

• Phoenix Clan
  • toolbox Personality
  • *
Wracajcie chłopaki, brakuje Pysia na ostatnich wyjazdach ;)

Walec

• eternal Personality
ej mały no nie przesadzaj teraz już przynajmniej pamietam co sie działo :P

Aktywujcie Aktywujcie się chłopaki :)
Walec

Hitomi Monroouke

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
  • Dragon Clan Mad Man
No dziś z Popkornem będziemy obgadywać temat. Może się jeszcze kilku chętnych znajdzie. Trzymajcie kciuki.

WuHu! Trzymam aż bieleją kłykcie ;)
Hitomi Monroouke

Misiek

• Crane Clan
  • blank Personality
  • *
  • Ogień !!!
Update z Częstochowy :

Siedmiu graczy było ... teraz 10 osób bawi się w samuraja, jeszcze mamy lekkie problemy organizacyjne względem ustalenia stałych terminów grania ale popularyzacja idzie całkiem fajnie.

Teraz do bielska 17-tego lekki podjazd Częstochowski będzie jeżeli nic drastycznego nie wyskoczy.

Pod koniec miesiąca w końcu Imperialassembly się ogarnie i jakieś turnieje będziemy chcieli robić od czerwca.

W Lipcu szykuje się też reaktywacja Konwentu pod nowym tytułem "Medalikon" i jeżeli się ogarniemy to też tam jakiś event związany z legendą będziemy robić czy to pogrywanie/turniej czy też sama promocja karcianki, to się jeszcze zobaczy.
We live in a dark place The Temple of Falls God is madening

Hitomi Monroouke

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
  • Dragon Clan Mad Man
Róbcie, róbcie, w razie jakby co, Wawka wpada do Was na bank (o ile macie jakiś ciekawy bank).
Przynajmniej dopóki nie skasują najlepszego kababu w tym kraju (a niestety kasują)  8)
Hitomi Monroouke