Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-11-15, 20:36Warszawa twardo się trzyma. Wygląda na to, że grać bedą: Matsushiro, Stazi, Zawi, Magda, Oro, Mi$, Zielony, Assur, Ampher, Aoshi, Zapaśnik, Leduch. A i ponoć Hitomi, dr.Victor (Krzychu) oraz Masaya.A Zapaśnik już sobie na stałe odpuścił? Myślałem że tylko jakąś czasową przerwę ma.
Warszawa twardo się trzyma. Wygląda na to, że grać bedą: Matsushiro, Stazi, Zawi, Magda, Oro, Mi$, Zielony, Assur, Ampher, Aoshi, Zapaśnik, Leduch. A i ponoć Hitomi, dr.Victor (Krzychu) oraz Masaya.
Cytat: Assur w 2013-11-25, 15:30Cytat: Hitomi Monroouke w 2013-11-15, 20:36Warszawa twardo się trzyma. Wygląda na to, że grać bedą: Matsushiro, Stazi, Zawi, Magda, Oro, Mi$, Zielony, Assur, Ampher, Aoshi, Zapaśnik, Leduch. A i ponoć Hitomi, dr.Victor (Krzychu) oraz Masaya.A Zapaśnik już sobie na stałe odpuścił? Myślałem że tylko jakąś czasową przerwę ma.1. E Hitomi a ja to co?2. Zapaśnik na razie wypadł z obiegu i nie wiadomo kiedy wróci
Częstochowa reaktywuje się od edycji Ivory.
Możliwe, że i w Przemyślu coś ruszy.
No dziś z Popkornem będziemy obgadywać temat. Może się jeszcze kilku chętnych znajdzie. Trzymajcie kciuki.