Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
OoO, ciekawe czy będzie za co płacić tego piątaka? (poza Kuni Renyu ? Exp ma się rozumieć)
W lwie na pewno będzie śmigało
Ja raczej nie zmieszcze wole traveling market i fudoist temple. Powoli przepraszam sie z holdingami za 2, daja opcje na wykupienie 3 holdingow w 2 turze, jesli w pierwszej wyjdzie suana dojo, do tego umozliwiaja granie general's hatamoto, ktore jest w pytke.Co do fudoist temple - Komus wyjdzie event to najwyzej przegram, ale jakos w dynastii bardzo malo miejsca na eventy i watpie zeby ktokolwiek to zmiescil, chyba ze meta bedzie tego wymagac.
Cytat: Klepek w 2013-12-30, 14:57Ja raczej nie zmieszcze wole traveling market i fudoist temple. Powoli przepraszam sie z holdingami za 2, daja opcje na wykupienie 3 holdingow w 2 turze, jesli w pierwszej wyjdzie suana dojo, do tego umozliwiaja granie general's hatamoto, ktore jest w pytke.Co do fudoist temple - Komus wyjdzie event to najwyzej przegram, ale jakos w dynastii bardzo malo miejsca na eventy i watpie zeby ktokolwiek to zmiescil, chyba ze meta bedzie tego wymagac.Takie OT pytanko trochę zadam: The Breeding Grounds rozważasz w kocurkach czy niekoniecznie? Wydaje się fajne, ale nie daje złota...
Jak najbardziej breeding grounds jest do przemyslenia.Zaczalem powoli skladac decki i wychodzi mi 2-3 sloty na event i albo wkladasz jakies event albo ktory z holdingow: breeding grounds/general's hatamato, holdingi te traktujesz przy budowie decka tak jakby byly eventami tylko ze za 1 hajsu ale za to na stale.I mimo ze lew co do zasady nie broni, jednak od tej zasady czesto trzeba odstapic:)
wlasnie wymyslili retrybke i trzeba sie zastanawiac nad obrona.bez sensu, wymaga myslenia zamiast błogiej szarzy
Cytat: Klepek w 2013-12-30, 19:41Jak najbardziej breeding grounds jest do przemyslenia.Zaczalem powoli skladac decki i wychodzi mi 2-3 sloty na event i albo wkladasz jakies event albo ktory z holdingow: breeding grounds/general's hatamato, holdingi te traktujesz przy budowie decka tak jakby byly eventami tylko ze za 1 hajsu ale za to na stale.I mimo ze lew co do zasady nie broni, jednak od tej zasady czesto trzeba odstapic:)Klepcze bluźnisz!Lion w IE może stanąć do obrony tylko w jednym przypadku, żeby zagrać nową retrybkę
Cytat: mirumo w 2013-12-30, 21:53Cytat: Klepek w 2013-12-30, 19:41Jak najbardziej breeding grounds jest do przemyslenia.Zaczalem powoli skladac decki i wychodzi mi 2-3 sloty na event i albo wkladasz jakies event albo ktory z holdingow: breeding grounds/general's hatamato, holdingi te traktujesz przy budowie decka tak jakby byly eventami tylko ze za 1 hajsu ale za to na stale.I mimo ze lew co do zasady nie broni, jednak od tej zasady czesto trzeba odstapic:)Klepcze bluźnisz!Lion w IE może stanąć do obrony tylko w jednym przypadku, żeby zagrać nową retrybkę Nowa retrybka jest dla deczków, które mają potencjał pojechania prowincji 1 typem. Lew się do nich raczej nie będzie na początku zaliczał ze swoim swarmem scoutowym.
Cytat: quas w 2013-12-30, 23:00wlasnie wymyslili retrybke i trzeba sie zastanawiac nad obrona.bez sensu, wymaga myslenia zamiast błogiej szarzyQuas, zostaw to, nie bierz tego do głowy.Takie karty są dla tych co mają mniej prowincji.Lew który ma mniej prowincji to zły Lew, a zły Lew to martwy Lew.Nie umiał atakować, to padł, prawo natury.