Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Wow, niezły gnój z tego Greena - stalluje Jacka na maksa.EDIT: Czytanie Way of the Crane 5 razy (wow, nikt nie gra tej karty), czytanie gołej Soeki w _bitwie_. Brawo.
Cytat: gaijin w 2014-10-12, 14:00Wow, niezły gnój z tego Greena - stalluje Jacka na maksa.EDIT: Czytanie Way of the Crane 5 razy (wow, nikt nie gra tej karty), czytanie gołej Soeki w _bitwie_. Brawo.Zgadza się, a te buraki tego nie widzą.
Cytat: kempy w 2014-10-12, 14:04Cytat: gaijin w 2014-10-12, 14:00Wow, niezły gnój z tego Greena - stalluje Jacka na maksa.EDIT: Czytanie Way of the Crane 5 razy (wow, nikt nie gra tej karty), czytanie gołej Soeki w _bitwie_. Brawo.Zgadza się, a te buraki tego nie widzą. Nie nazywałbym marnych sędziów burakami ^^ Zdaje się, że mamy wręcz przeciwne doświadczenia.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
ja wiem, że to nie jakieś osiągnięcie, ale 5. miejsce w turnieju draftowym zająłem
Widzialem kawale finalu i spidera nie bylo widac zza zakretu, co nie zmienia faktu ze mial bardzo fajny i rozkminiony deck:)