Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
To nie jest szukanie dziury w całym, to jest realny problem w tej durnej grze gdzie zasady piszą 5-latkowie a testują przedszkolanki.
Cytat: Centurion w 2014-10-14, 11:34To nie jest szukanie dziury w całym, to jest realny problem w tej durnej grze gdzie zasady piszą 5-latkowie a testują przedszkolanki.Alez Wiktorze, pohamuj sie. Po co te nerwy przed poludniem?
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Nom. A potem w razie czego się sędziemu / TO zakaże wstępu na turnieje przez rok-dwa.
też miałem misrulinga w top 16.Typ z inspired skopiował ostatnim odbołowanym taktyka i się dopalił.pytałem sędziego czy moze. poszło, że tak.Po turnieju podszedł do mnie sędzia i powiedział, że po kons z main judge, że sie kopiuje trait (np do zagrywania kart)ale akcja dopałki.Dziwne to wszystko
Tactician : All Tactician Personalities have the following ability the following ability, known as “Tactical Advantage”.Battle: Discard a card to give this Personality a Force bonus equal to the Focus Value of discarded card.This ability is not printed on the Tactician and cannot be removed or copied from him or her.
Z tego co słyszałem Jabba to też miałeś miss play podpinając pancerz klanowy pod unalligned wróżkę ;]
Cytat: Bayushi Shinzo w 2014-10-15, 10:38Z tego co słyszałem Jabba to też miałeś miss play podpinając pancerz klanowy pod unalligned wróżkę ;]A nie chodzilo o Tested Blade, ktory ktos z ogladajacych uznal za Armor?
Wiadomo, czy Santos będzie się dzielił dekiem na forum Alderaca? Jeśli nie, to mogłby ktoś przekazać prośbę o wrzucenie tutaj ?
jeżeli nic się nie zmieniło od turnieju w Jawo, to przynajmniej jednym z tych terenów jest blanketed forest. boleśnie dobrze to pamiętam.