Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Głosów w sumie: 58
Głosowanie skończone: 2014-02-15, 23:21
Między Imperialem a Jade był jeszcze Obsydian. Tylko nie pamiętam czy miało to swoje oddzielne reguły.Wtedy właśnie zaczęliśmy swoją przygodę z L5R (choć z tej bandy zostałem już tylko ja i Zawisza). Z przerwą na Samurai i Celastial oczywiście.
w tej naszej ankiecie imperial robi za cale clan wars?
Cytat: ORO w 2014-02-09, 14:35w tej naszej ankiecie imperial robi za cale clan wars?Tak. Odsyłam do linka podanego w pierwszy poście. Taki podział stosuje AEG.
Cytat: kempy w 2014-02-09, 15:42Cytat: ORO w 2014-02-09, 14:35w tej naszej ankiecie imperial robi za cale clan wars?Tak. Odsyłam do linka podanego w pierwszy poście. Taki podział stosuje AEG.AEG to chyba stosuje odwrotny - tzn nazywa ten okres "clan wars" a czescia skladowa jest m.in. imperial
Cytat: ORO w 2014-02-09, 16:58Cytat: kempy w 2014-02-09, 15:42Cytat: ORO w 2014-02-09, 14:35w tej naszej ankiecie imperial robi za cale clan wars?Tak. Odsyłam do linka podanego w pierwszy poście. Taki podział stosuje AEG.AEG to chyba stosuje odwrotny - tzn nazywa ten okres "clan wars" a czescia skladowa jest m.in. imperialOracle of the Void mówi co innego. Tzn każdy okres ma swój przypisek, jak EE - Age of Conquest, SE - Race for the Throne tak samo Imperial - Clan Wars (co zawiera w sobie Imperial, Obsydian i Emerald).
Cytat: kempy w 2014-02-09, 17:00Cytat: ORO w 2014-02-09, 16:58Cytat: kempy w 2014-02-09, 15:42Cytat: ORO w 2014-02-09, 14:35w tej naszej ankiecie imperial robi za cale clan wars?Tak. Odsyłam do linka podanego w pierwszy poście. Taki podział stosuje AEG.AEG to chyba stosuje odwrotny - tzn nazywa ten okres "clan wars" a czescia skladowa jest m.in. imperialOracle of the Void mówi co innego. Tzn każdy okres ma swój przypisek, jak EE - Age of Conquest, SE - Race for the Throne tak samo Imperial - Clan Wars (co zawiera w sobie Imperial, Obsydian i Emerald).OoV, tak samo jak wiki ktora sam cytujesz, mowia dokladnie to samo. Klikasz w "legality" o opcja to "clan wars", w nawiasie jest edycja od ktorej dany okres legalnosci sie zaczynal - czyli dla clan wars - imperial, dla hidden emperora - jade, potem juz jest jedna edycja na arc.zapisywanie tego w odwrotna strone (tak jak w ankiecie) nie dziala dla pierwszych 2 arcow. Tzn mozna sobie zaznaczyc edycje dziejaca sie w tym samym arcu co ta od ktorej sie zaczynalo, a w ogole pytanie jest jak z powyzszego widac nie o edycje tylko o arc.uff, alez pierdole bez sensu, nawet jezeli mam racje.
Cytat: Hitomi Monroouke w 2014-02-08, 23:25Między Imperialem a Jade był jeszcze Obsydian. Tylko nie pamiętam czy miało to swoje oddzielne reguły.Wtedy właśnie zaczęliśmy swoją przygodę z L5R (choć z tej bandy zostałem już tylko ja i Zawisza). Z przerwą na Samurai i Celastial oczywiście.ale to rozumiem mowisz tylko o swojej bandzie?
Trochę łącząc obie ankietyWychodzi na to że 2 forumowe osoby które na razie wciągneły się w Ivory to ja i Rafał75, czyli zakres wiekowy 35+. Sam wciągnąłem dwie osoby, jedna z przedziału 35+, druga 30. Tak mi się skojarzyło że to chyba nie jest gra dla starych ludzi
tak mi się wydaje, że ta gra jest dla WSZYSTKICH którzy choć trochę chcą wytężyć umysł