Autor Wątek: The Eternal Chase  (Przeczytany 1654 razy)

Hitomi Monroouke

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
  • Dragon Clan Mad Man
The Eternal Chase
« dnia: 2014-04-27, 00:44 »
The Eterlan Chase (Legion of Coqui)
Strategy - COMMON - 145

Iaijutsu Battle: Your target unbowed Personality challenges a target enemy Personality. Bow the loser. Destroy him if the last Battle action his owner took this battle destroyed one of your Personalities.

Focus Value: 2

Though it started at the dawn of the Empire, the feud will never have a definitive answer.

« Ostatnia zmiana: 2014-05-11, 13:57 by sejmitar »
Hitomi Monroouke
Dragon Clan Drunken Master ? Master of Blind

Kakita Aoshi

• Crane Clan
  • toolbox Personality
  • *
Odp: The Eternal Chase
« Odpowiedź #1 dnia: 2014-04-27, 07:37 »
Żeby to jeszcze tylko było 3 focusa to już byłby pełen wypas tak będzie tylko auto-includem w duelingu :)
Kakita Aoshi
Crane Clan Samurai*Bounty Hunter
"Zniszczmy całe zło, nie będzie konkurencji"

burning_librarian

• Dragon Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 2014-04-27, 10:09 »
o nieee... drugi duel, czyli już pewnie więcej nie będzie - ergo nie doczekam się mojego wymarzonego do oświecenia nieodmawialnego battle duela z 4 fokusa :( no niech by nawet był o czapkę gruszek, pliiis..
z perspektywy tego, czym gram, średniawka. do oświecenia, jak już napisałem, nie nadaje się. przy tych postaciach, jakie dragoni mają na razie, też raczej nie wejdzie: nasi dueliści - nie licząc szczątkowych unique kitsukich - to kensaie, kensaie potrzebują klamek, jak masz 12 klamek w decku to chcesz mieć jeszcze kilka fajnych strategii - niepewny bow postaci nie jest fajny, a zabić kensaia mało kto potrafi, więc duelem na śmierć ta karcioszka będzie raczej rzadko (chyba, że będziemy słać jakichś małych ziutków na wystawkę, to mogłoby być nawet zabawne ;)).

Chord

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 2014-04-27, 12:06 »
o nieee... drugi duel, czyli już pewnie więcej nie będzie - ergo nie doczekam się mojego wymarzonego do oświecenia nieodmawialnego battle duela z 4 fokusa :( no niech by nawet był o czapkę gruszek, pliiis..
Pojawił się taki duel tylko go przeoczyłeś ^^ Way of the Crane można odmówić tylko jeśli wyzwany skutecznie się zdyshonoruje oraz pojedzie do domu, jeśli którakolwiek z tych czynności jest niewykonalna duel jest nieodmawialny. Mr. Dragon, do you know what I mean?
Crane Clan • Samurai • Courtier • Follower of Shiba • Geisha Overseer • Maho-Tsukai

...so I took two ronins, geisha, spider and ninja to make my own Crane Dueling with blackjack and hookers.

burning_librarian

• Dragon Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 2014-04-27, 17:30 »
Mr. Dragon, do you know what I mean?

oui!
faktycznie, nie doczytałem. troszkę poprawiłeś mi humor, chociaż każdy dodatkowy warunek, który trzeba spełnić, żeby wystawić pieprzonego ringa, to kłoda pod nogi i wiatr w oczy w jednym. a także wykopany dołek i podcięta gałąź.