Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Będę
Czy ktos zabiera jakies nie legendowe gierki?
...Twilight Imperium anyone?
ps. z racji nowego sezonu musze oczyscic piwniczke z nalewki... ktos sie pisze na wieczorek z nalewka ze sliwki +daktyli? bo nie wiem ile tego zabrac.
Obawiam się jednak o kondycję osób zaangażowanych w temat
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Gry na zwale najlepsze.
Cytat: quas w 2014-07-03, 11:51ps. z racji nowego sezonu musze oczyscic piwniczke z nalewki... ktos sie pisze na wieczorek z nalewka ze sliwki +daktyli? bo nie wiem ile tego zabrac.wez. jakas popita musi byc.
LINKTen avalon? Zapowiada sie battlestar galaktica na szybko i karcianie = me gusta
Cytat: horror w 2014-07-03, 12:08Cytat: quas w 2014-07-03, 11:51ps. z racji nowego sezonu musze oczyscic piwniczke z nalewki... ktos sie pisze na wieczorek z nalewka ze sliwki +daktyli? bo nie wiem ile tego zabrac.wez. jakas popita musi byc.Horror brzmialo prawie jak obelga.po pierwsze moja naleweczka to ma ledwo 70% (serce mi pekalo gdy ja rozcienczalem 38% etanolem )po drugie nie wymaga zadnej zapitki.a musze szklo zwolnic bo mi sie juz malinki koncza marynowac i powoli przechodza do etapu drugiego