Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Głosów w sumie: 5
w soboty przed południem jest tam zwykle pusto, ale mogę jeszcze przedzwonić, żeby się upewnić, czy nie mają jakiegoś eventu.
wiadomo, co z tymi naszymi GoTersami?
w soboty przed południem jest tam zwykle pusto, ale mogę jeszcze przedzwonić, żeby się upewnić, czy nie mają jakiegoś eventu. wiadomo, co z tymi naszymi GoTersami?
Cytat: burning_librarian w 2016-02-22, 11:06w soboty przed południem jest tam zwykle pusto, ale mogę jeszcze przedzwonić, żeby się upewnić, czy nie mają jakiegoś eventu. wiadomo, co z tymi naszymi GoTersami? zacząłem sobie pykać w GoTa - gra się super bo kupa starych graczy nie widzianych od lat - większość deklaruje za 1,5 roku gre w Legendy, nikogo nie trzeba się dopraszać czy przyjdzie na turniej który jest co tydzień, a co ciekawe nasi GoTersi po początkowym zaangażowaniu też od 2 miesięcy nie przychodzą na GoTa, hm...
Cytat: bigrat w 2016-02-22, 20:17Cytat: burning_librarian w 2016-02-22, 11:06w soboty przed południem jest tam zwykle pusto, ale mogę jeszcze przedzwonić, żeby się upewnić, czy nie mają jakiegoś eventu. wiadomo, co z tymi naszymi GoTersami? zacząłem sobie pykać w GoTa - gra się super bo kupa starych graczy nie widzianych od lat - większość deklaruje za 1,5 roku gre w Legendy, nikogo nie trzeba się dopraszać czy przyjdzie na turniej który jest co tydzień, a co ciekawe nasi GoTersi po początkowym zaangażowaniu też od 2 miesięcy nie przychodzą na GoTa, hm...W skrócie: widzimy się piątego czy nie?
Gdzie tam w okolicy najłatwiej i najbliżej zaparkować w sobotę?
A z PKP jak najlepiej dojść/dojechać ?
niestety mnie nie będzie jakby turniej się jednak odbył (co przy wybiciu populacji autochtonów krakowskich chyba mija się z celem) to wpadne na moment wymienić uściski
Cytat: bigrat w 2016-02-28, 08:43niestety mnie nie będzie jakby turniej się jednak odbył (co przy wybiciu populacji autochtonów krakowskich chyba mija się z celem) to wpadne na moment wymienić uściskiJa i tak muszę jeździć to tu to tam, więc dla mnie bez różnicy czy w Krakowie czy na śląsku. Szkrabik i Przemek to nadal 30% spodziewanej frekwencji, więc niczego na razie nie odwołujemy, aye?
A o której planujecie zacząć? < bo mi to chyba umknęło >