Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Haha na facebooku znalazłem coś ciekawe o 1/2 naszego design teamuCytujNo Tyler WAS an intern in November 2017 but he is now full time — at least as far as I can tell.
No Tyler WAS an intern in November 2017 but he is now full time — at least as far as I can tell.
Dobrze się zapowiada
Cytat: michaelius w 2018-03-17, 16:34Dobrze się zapowiada W ogóle ziomek wyglądał na wielkiego fana m.in SW LCG (osobisty blog z analizą mety, kartek i niusami). Śmieszne jest to, że przyjęli go do pracy i trzy miesiące później ogłosili decyzję o zamknięciu w/w LCG'a. Jeszcze wyjdzie na to, że zrobili to specjalnie, żeby nie rozpraszać potencjału młodego wizjonera.
Cytat: kempy w 2018-03-17, 17:31Cytat: michaelius w 2018-03-17, 16:34Dobrze się zapowiada W ogóle ziomek wyglądał na wielkiego fana m.in SW LCG (osobisty blog z analizą mety, kartek i niusami). Śmieszne jest to, że przyjęli go do pracy i trzy miesiące później ogłosili decyzję o zamknięciu w/w LCG'a. Jeszcze wyjdzie na to, że zrobili to specjalnie, żeby nie rozpraszać potencjału młodego wizjonera. No to nam pierdolnie całym swoim skumulowanym talentem, już nawet nie mam obaw....
Cytat: Arkhon w 2018-03-18, 17:30Cytat: kempy w 2018-03-17, 17:31Cytat: michaelius w 2018-03-17, 16:34Dobrze się zapowiada W ogóle ziomek wyglądał na wielkiego fana m.in SW LCG (osobisty blog z analizą mety, kartek i niusami). Śmieszne jest to, że przyjęli go do pracy i trzy miesiące później ogłosili decyzję o zamknięciu w/w LCG'a. Jeszcze wyjdzie na to, że zrobili to specjalnie, żeby nie rozpraszać potencjału młodego wizjonera. No to nam pierdolnie całym swoim skumulowanym talentem, już nawet nie mam obaw....Ale spójrzmy na to optymistycznie - nowy człowiek to nieokreślony czynnik , starzy designerzy już pokazali co potrafią
z rozmowy wynika ze chcialby zmian warunkow dla wszystkich a nie podwyzki dla siebie. ale myslalem ze drew, ktorego zegnalismy chyba w barcelonie, po prostu sie wypalil albo mial inne plany i dlatego porzucil rysowanie dla L5R.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?