Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Up - zapisy wystartowały, choć widzę, że raczej zainteresowanych brak Jeżeli się ktoś wybiera ze starych legendziarzy to dajcie znać - jestem wstanie ogarnąć kilka noclegów.
1 koń
16 osób w tym horror, pociągu nie dał rady zepsuć Wygrał prozz krabem, drugi zlevik lwem.Rozkład +-:2 kraby2 lwy2 kurczaki1 koń2 smoki2 żurawie (lub 1)5 skorpionów (lub 6)
Jak taki mundry jesteś to podaj ile czego było
Dobrze, że napisałeś bo miałem wklejać posta z pytaniem czy skończyliście pierwszą rundę.Cytat: Centurion w 2017-09-10, 21:391 końTop Clan jak najbardziej zasłużony.
konkludujac - tego mi najbardziej brakowalo - wyjazdow na turnieje w zajebistym towarzystwie. podtrzymuje to co Klepek powiedzial na temat nowej legendy
Miejsce do grania niestety bylo kijowe i najlepiej jakby organizatorzy wczesniej napomkneli ze trzeba sie ubrac w waciaki, bo arena w trakcie remontu a aura nie pomagala w zachowaniu cieploty ciala. na plus na pewno mila legendowa atmosfera, bez wiekszych zgrzytow z duza doza kurtuazji i szacunku dla przeciwnika - w szczegolnosci pozdrawiam Andrzeja z Bydgoszczy z ktora gralem pierwsza gre w iscie nieskorpionksiej zyczliwej atmosferze. konkludujac - tego mi najbardziej brakowalo - wyjazdow na turnieje w zajebistym towarzystwie. podtrzymuje to co Klepek powiedzial na temat nowej legendy
Obiecany spis klanów Lion- 2Dragon- 3Crab- 2Scorp- 4Crane- 2Phoenix- 2Unicorn- 1