Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Sprawdzałem taką opcję z Gdańska do Dublina to okolo 200-300zł w obie strony (wylot środa, powrót poniedziałek).Z Dublina do Cork autobus był za około 80zł w jedną stronę Jedzie 3,5h To tak z takich luźnych poszukiwań na szybko
ze szczecina mozemy leciec laczonym lotem przez stansted. wylot w srode wieczorem, powrot w poniedzialek. cena to 32GBP za stansted - Cork i z powrotem i 121 zl za Szczecin - Stansted i z powrotem. najwieksza niedogodnosc to czekanie na samolot ze stansted do cork - jakies 8 godzin. niestety czekanie jest w nocy, ale mozna sie kimnac na niewygodnych krzeselkach na tamtym lotnisku ( wiem bo kiedys juz tak spalem ). ewentualnie szukac polaczenia do dublina i stamtad wziac autobus/pociag. pnp
Cytat: horror w 2017-10-14, 20:53ze szczecina mozemy leciec laczonym lotem przez stansted. wylot w srode wieczorem, powrot w poniedzialek. cena to 32GBP za stansted - Cork i z powrotem i 121 zl za Szczecin - Stansted i z powrotem. najwieksza niedogodnosc to czekanie na samolot ze stansted do cork - jakies 8 godzin. niestety czekanie jest w nocy, ale mozna sie kimnac na niewygodnych krzeselkach na tamtym lotnisku ( wiem bo kiedys juz tak spalem ). ewentualnie szukac polaczenia do dublina i stamtad wziac autobus/pociag. pnpNa szybko widziałem też że jest w dzień z 4 godzinna przesiadką w Stansded
Bo ja wiem, więcej ludzi jest na wiejskich weselach.