Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Przed zakupem l5r spodziewalem sie, ze wystapia problemy, ktore opisal w trzech punktach Orka.W koncu to FFG.
Sorry ale 30% win ratio w jakiejkolwiek frakcji w Agocie nie było.
czy mnie oczy nie bolą? czy kempy nie broni teraz nowej legendy, że wcale nie taka zła?
Cytat: 612 w 2018-04-13, 09:49czy mnie oczy nie bolą? czy kempy nie broni teraz nowej legendy, że wcale nie taka zła? Nie, pisze ze na takim samym etapie czasowym to identycznie rozregulowany szajs jak wtedy AGoT.
Cytat: kempy w 2018-04-13, 09:50Cytat: 612 w 2018-04-13, 09:49czy mnie oczy nie bolą? czy kempy nie broni teraz nowej legendy, że wcale nie taka zła? Nie, pisze ze na takim samym etapie czasowym to identycznie rozregulowany szajs jak wtedy AGoT. Właśnie to nie jest takie proste, drogi przyjacielu. W rozpatrywanym przypadku nasi koledzy z forum wyraźnie podkreślają, że w agocie na początku jego wydawania, a więc na podobnym etapie, na którym teraz jest legenda, nie było aż takich problemów, jak w l5r. Czyli mówiąc wprost utrzymują, że w agocie było lepiej, a w legendzie jest gorzetej. Na co Ty informujesz, że w agocie nie było lepiej i co za tym idzie - w legendzie wcale nie jest gorzej, a contrario w legendzie jest LEPIEJ, KEMPY NAPISAŁ, ŻE W LEGENDZIE JEST LEPIEJ
Na podobnym etapie, śmiem stwierdzić, że przepaść pomiędzy unicornem a scorpionami, byla zblizona co NW a Targi/Lanni.
Swoją drogą Netrunner też przechodził jeszcze z rok temu kryzys, wyszło trochę zrytych kart, które widziało się w zasadzie wszędzie niezależnie od frakcji, skończyły się nowości, pojawiły się ploty o śmierci gry, ale FFG jakoś z tego wybrnęło wprowadzając rotację, ban listę i nowego core'a i gra teraz z tego co widziałem przeżywa drugą młodość. Także z legendą to tez jest możliwe, pytanie tylko, czy ludzie mają jeszcze wystarczająco dużo cierpliwości do działań FFG, żeby tego doczekać.